Undertøy
Du er her: Forsiden > Damer > Undertøy
Uansett hva du gjør, disse boxerne vil holde seg på plass, uten å klemme eller vandre. Perfekt for en gåtur eller under kjolen, helt dekkende og diskre. Laget av vår unike SoftBoost™ blanding av bambus lyocell og modal fibre, som gir deg utrolig mykhet, slitestyrke som kan måle seg med bomull og en mer bærekraftig produksjon.
kr 199
- +
Hipsteren er kortere i bena enn boxeren til dame, og er blitt justert og oppdatert, den har fått en bedre passform og en smalere strikk for et mer feminint preg. Hipsteren er laget av SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør den usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. Stoffmiksen gjør at hipsteren er tilpasset alle temperaturer og føles deilig og avkjølende på sommeren samt varm og god på vinteren.
kr 199
- +
Behagelig boxer fra Tufte Wear. Kløfri og allergivennlig, perfekt for sensitiv hud.
kr 199
- +
Behagelig hipster fra Tufte wear.
kr 199
- +
Devold® Duo Active er strikket i to lag. med fin merinoull på utsiden og ThermoLite® på innsiden. Merinoulla er økologisk fra Argentina med enestående isolerende egenskaper som sørger for at du holder deg varm selv om du skulle bli våt. ThermoLite® er en høykvalitets funksjonsfiber som er konstruert for optimal fukttransport. Fiberkombinasjonen gir et optimalt produkt for utendørsaktiviteter om vinteren. ThermoLite® består av 100 % resirkulert materiale.
kr 649
- +
-50%
Knute Pant er laget av en fin ullblanding med tekniske fibre som danner et mykt. middels tungt materiale med god varme som er naturlig lukthemmende og har god pusteevne. Passformen er tettsittende og feminin med fireveis stretch og paneler i sidene som gir stor bevegelsesfrihet. En jacquardstrikket elastisk linning sørger for at basislaget holder seg på plass.
Før: 699 kr 350
- +
-50%
Knute Long Sleeve er laget av en fin ullblanding med tekniske fibre som danner et mykt. middels tungt materiale med god varme som er naturlig lukthemmende og har god pusteevne. Passformen er smal og feminin med fireveis stretch og paneler under armene som gir stor bevegelsesfrihet.
Før: 749 kr 375
- +
Devold® Expedition er tolags ullundertøyfor ekstreme værforhold. som erutprøvd på flere polarferder. Innsiden erav 100 % merinoull. mens utsiden bestårav 90 % Aquaduct-behandlet merinoull ikombinasjon med 10 % polyamid for høyslitestyrke. Devold® Expedition har sværthøy isoleringsevne og helt unike fukttransporterende egenskaper. Aquaductbehandlingen i det ytterste laget gir økt absorbsjon av fuktighet fra kroppen slik at den fordamper raskere.
kr 899
- +
Devold® Expedition er tolags ullundertøy for ekstreme værforhold, som er utprøvd på flere polarferder. Innsiden er av 100 % merinoull, mens utsiden består av 90 % Aquaduct-behandlet merinoull i kombinasjon med 10 % polyamid for høy slitestyrke. Devold® Expedition har svært høy isoleringsevne og helt unike fukttransporterende egenskaper. Aquaductbehandlingen i det ytterste laget gir økt absorbsjon av fuktighet fra kroppen slik at den fordamper raskere. Flate sømmer for optimal komfort. Raglan-ermer - spesialsydde skuldre gir maksimal bevegelighet. Doble mansjetter for ekstra god formstabilitet. Forlenget ryggpanel. Pulsvarmere med tommelhull. - Aquaduct-behandlingen gir plaggene overlegen fukttransporterende egenskaper. - Total Easy Care merinoull; maskinvask og trommeltørking. Vekt 235 g/m2 Innvendig materiale 100 % merinoull Materiale utside 90 % merinoull / 10 % polyamid Fiber Fin ull - 18,7 mikron Farge MALIBU/EVENING
kr 999
- +
-50%
Kari Traa Løkke Pant er classy og feminin med en nordisk inspirert design og gir deg massevis av ekstra varme på de kaldeste dagene. Førsteklasses underplagg laget av 100 % merinoull. Den føles myk mot huden. puster godt og er naturlig lukthemmende. Buksen har en tettsittende passform med jacquardstrikket linning.
Før: 999 kr 500
- +
kr 1 099
- +
-50%
Kari Traa Løkke H/Z er classy og feminin med en nordisk inspirert design og gir deg massevis av ekstra varme på de kaldeste dagene. Førsteklasses underplagg laget av 100 % merinoull. Den føles myk mot huden. puster godt og er naturlig lukthemmende.
Før: 1 099 kr 550
- +
kr 1 199
- +