Herrer
Du er her: Forsiden > Herrer
Myk og behagelig jakke med 4 veis stretch og god passform . Vindtett og vannavisende .
kr 999
- +
Myk og behagelig kvalitet med god strech. Ypperlig turbukse med fin passfom. Move On har klær som passer i all slags vær, turer i skog og mark eller til fjells. Behagelig passform og praktisk og tidsriktig design. Teknisk info: Lett vannavstøtende 2lag: for å gi deg den beste komfort i all slags vær.
kr 1 299
- +
Myk og behagelig kvalitet med god strech. Ypperlig turbukse med fin passfom. Move On har klær som passer i all slags vær, turer i skog og mark eller til fjells. Behagelig passform og praktisk og tidsriktig design. Teknisk info: Lett vannavstøtende 2lag: for å gi deg den beste komfort i all slags vær.
kr 1 299
- +
Myk og behagelig kvalitet med god stretch . Ypperlig turbukse med god passform 93 % Polyamide 7 % Spandex Lett vannavstøtende
kr 1 299
- +
Lett isolerende jakke fa Move On. Move On har klær som passer i all slags vær, turer i skog og mark eller til fjells. Behagelig passform og praktisk og tidsriktig design. Teknisk info: IsoLight, Komprimerende, Hurtigtørkende, Lettvekt Vannavstøtende og vindtett 2lag: for å gi deg den beste komfort i all slags vær.
kr 1 399
- +
Hverdagslig, men tekninsk bukse i G-1000 som passer like godt til hverdags som til friluftsliv. G-1000 er værbestandig, og kan vokses med Greenland Wax for mer beskyttelse. Stretchpaneler ved livet, skrittet og baksiden av knærne gir god bevegelsesfrihet og slipper ut overflødig kroppsvarme når pulsen stiger når du er på tur. Endingene nederst på buksen kan justeres med snor, og støvelhemper forhindrer buksen fra å gli opp og holder fjellskoene fri for støv og skitt. Teknisk Tekst Materiale: G-1000 Eco, 65% polyester, 35% bomull. Stretch: 88% polyamide, 12% elastane.
kr 1 999
- +
T-Skjorte Mann 100% Cotton,
kr 249
- +
T-Skjorte 100% Cotton
kr 249
- +
Bambus lyocell og modal Myk og komfortabel Levert i flott gaveeske
kr 249
- +
Bambus lyocell og modal Myk og komfortabel Levert i flott gaveeske
kr 249
- +
Bambus lyocell og modal. Myk og komfortabel. Levert i flott gaveeske.
kr 249
- +
95% bambusviskose. Uslåelig mykhet!
kr 249
- +
Energy t-skjorten er utstyrt med dryCELL-teknologi slik at man holder seg tørr og komfortabel under hele treningsøkten. T-skjorten har en ergonomisk passform for maksimal bevegelse og regulær fit.
kr 250
- +
Lett og deilig bukse. Materiale: 35% Bomull, 65% Polyester
kr 299
- +
Tufte Crew Neck T-shirt er så myk og komfortabel som det går an, med en avslappet og løst-sittende fasong. T-shirten er laget SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør t-skjorten usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. Stoffmiksen gjør at plagget er tilpasset alle temperaturer og føles deilig og avkjølende på sommeren samt varm og god på vinteren. At den også er laget på en meget miljøvennlig måte gjør Tuftes Crew Neck Tee til en absolutt favoritt for alle. Allergivennlig- Fibrene av bambus lyocell er også utrolig myke og behagelige – selv for personer med sensitiv hud. Temperaturregulerende – hulfiber av bambusviskose gir plagget en mildt isolerende effekt – det føles lunt i kulda, men kjølende i varmen. Bambus lyocell absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i tøyet. Gir mindre lukt sammenlignet med andre tekstiler.
kr 299
- +
T-skjorten er ekstra miljøvennlig, da materialene den er laget av gjør den 100 % nedbrytbar. Laget av 80 % økologisk bomull og 20 % resirkulert bomull, uten bruk av kjemikalier, sydd med Tencel-tråd og med merkelapper av 100 % økologisk bomull.
kr 399
- +
Om det er farsdag, bursdag, eller jul, så vil denne være en fulltreffer!
kr 399
- +
Fleecejakke i nydelig grønnfarge, fra Move On. Materiale: 100% polyester
kr 599
- +
LightWool T-shirt Logo er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags. Den har en litt løsere passform enn Aclima Classic t-shirt, rund hals. LightWool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager. Teknisk Tekst 140G Soft Merino Wool. 100% Merino Wool.
kr 699
- +
En klassisk t-shirt med Aclimalogo i 100% Merinoull. T-skjorten har v- hals. LightWool sannsynligvis er det mykeste ullplagget du noen gang har testet. Ull er bra å bruke når det er kaldt. selv når plagget blir vått. men ull har også en avkjølende effekt på varme dager.
kr 699
- +
Flåm LS Bukse fra Twentyfour er en behagelig og lett vindavvisende softshell bukse med god stretch. Den har sidelommer og lårlomme med glidelås. Buksen har beltehemper, borrelåsjustering i livet og strikk nederst på bena. Den er lett vann- og vindavstøtende, tørker raskt og er enkel å bevege seg i. Dette er en god tur- og fritidsbukse til bruk både vår, sommer og høst! Normal i størrelsen. Materiale: 94% Polyester, 6% Spandex.
kr 799
- +
Longs fra Lars Monsen i 100% merinoull.
kr 899
- +
En vattert bukse i vanntett, vindtett og pustende materiale. Den har leddede knær for bedre bevegelighet og sidelommer med glidelås. Borrelåsjustering i livet og nederst på ben for den beste passform. Buksen passer perfekt til vinterbruk både på tur, i bakken eller på ski. Materialegenskaper Stoffet er i 100% polyester Vattering: 100% polyester Vannsøyle: 10 000 mm. Pusting: 3 000 g. Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering
kr 999
- +
En behagelig softshelljakke i vind- og vannavstøtende materiale med god stretch og fleece på innsiden. Den har fast hette med strikk bak og strikk i deler av håndledd og nederst i sidene. Jakken har sidelommer med klaff over glidelås og leddede albuer for bedre bevegelighet. 94% polyester og 6% spandex.
kr 999
- +
En lett og myk jakke med stretchpaneler i siden og armer for optimal passform og komfort. Jakken har en lett vattert hette, to skjulte lommer med glidelås samt innelomme med glidelås.
kr 999
- +
Deilig ullundertøy i 100% merinoull.
kr 999
- +
En lett teknisk 2-lags bukse med god stretch og meshfór. Buksen har tapede sømmer, borrelåsjustering i liv og nede på ben, samt leddede knær for bedre bevegelighet. Den har sidelommer med glidelås under klaff og lårlomme med vannavstøtende glidelås. En funksjonell bukse som passer perfekt til aktive turer både vår, sommer og høst. Materialegenskaper Stoffet er i 94% polyester og 6% spandex Vannsøyle: 15 000mm Pusting: 10 000g Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering
kr 1 199
- +
En lett teknisk 2-lags bukse med god stretch og meshfór. Buksen har tapede sømmer, borrelåsjustering i liv og nede på ben, samt leddede knær for bedre bevegelighet. Den har sidelommer med glidelås under klaff og lårlomme med vannavstøtende glidelås. Stoffet er i 94% polyester og 6% spandex
kr 1 199
- +
2way adjustable hood Adjustable hem Adjustable sleeve ends Chin guard ECO Shell fabric made of partially Sorona® fibres Fixed hood Inner pocket with zipper Reflective details Shaped cuffs Side pockets with zipper
kr 1 200
- +
UT PÅ TUR Move on har klær som passer i all slags vær, turer i skog og mark eller til fjells. Behagelig passform og tidsriktig design. Ypperlig turbukse med totalt fire lommer i front. Ventilering med netting langs begge ben. De grå feltene i sidene er stretchområder som går fra rumpe til knærne. Borrelåsstramming i livet og nede ved ben. Materiale: 100% nylon
kr 1 299
- +
-50%
Før: 1 299 kr 650
- +
-50%
Før: 1 299 kr 650
- +
Rav Alta er en medium varm og komfortabel ullgenser. Alta er noe lettere enn bestselgende Rav-genser. Genseren er fremstilt i 100% ren og mulesingfri ull. Genseren har god elastisitet, ettersittende passform og lange ermer med tommelhull. Rav-genseren har ekstra høy hals med en flapp som beskytter haken mot gnag fra glidelåsen. Klassisk ribbestrikket ullgenser i 100% ull.
kr 1 399
- +
Laget i økologisk bomull, og like komfortabel som den er bærekraftig og praktisk. Med forsterkede paneler på setet, knær og nederst ved foten, for å forhindre slitasje. Utstyrt med glidelåslommer i front, på låret og bak, med god plass til oppbevaring av det mest nødvendige. Nederst på benet er glidelås og justerbart borrelåsfeste. Dersom du ønsker å gjøre buksen vannavvisende anbefaler vi å sette den inn med miljøvennlig voks beregnet til tekstil. Buksene kan utvide seg noe ved bruk.
kr 1 399
- +
En lett teknisk 2-lags jakke med god stretch og meshfór. Jakken har tapede sømmer, dobbel stormklaff i front og ventilasjonsglidelåser under begge armer. Den har fast hette med 4-veis justering, enhåndsstramming nede og og borrelåsjustering nederst på armene for den beste passform. 94% polyester og 6% spandex.
kr 1 499
- +
Buksen er utstyrt med tre glidelåslommer, en i hver side i tillegg til en på låret. Den har glidelås rundt låret slik at du kan gjøre den om til shorts om du trenger å avkjøles på tur. Buksene har en vannavstøtende finish, en C0 WR-finish som betyr at den ikke inneholder fluorkarboner.
kr 1 499
- +
UT PÅ TUR Move on har klær som passer i all slags vær, turer i skog og mark eller til fjells. Behagelig passform og tidsriktig design. Teknisk info: 10000 mm vannsøyle, vindtett og vanntett. Pustende, 3000 mm 2 lag: for å gi deg den beste komfort i all slags vær. Materiale: 100% polyester
kr 1 599
- +
Dunjakke fra Move One. Move One har klær som passer i all slags vær, turer i skog og mark eller til fjells. Behagelig passform og praktisk og tidsriktig design. Teknisk info: Vannavstøtende Vindtett
kr 1 599
- +
kr 1 599
- +
kr 1 600
- +
kr 1 600
- +
-50%
En varm og lett jakke i 4-veis stretch med polyestervattering. Den har hette med avtagbar fuskepels som hjelper deg å holde varmen på kalde dager. Jakken har innerkrage og mansjetter i myk rib og er i et vanntett, vindtett og pustende materiale. Her får du en kjempefin jakke som passer til både tur og fritid. Materialegenskaper Ytterstoff i 94% polyester og 6% spandex Vattering i 100% polyester Vannsøyle: 15 000 mm. Pusting: 15 000 g. Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering
Før: 1 799 kr 900
- +
UT PÅ TUR Move on har klær som passer i all slags vær, turer i skog og mark eller til fjells. Behagelig passform og tidsriktig design. Teknisk info: 10000 mm vannsøyle, vindtett og vanntett. Pustende, 3000 mm 2 lag: for å gi deg den beste komfort i all slags vær. Materiale: 100% polyester
kr 1 999
- +
-50%
Sebastian er en vattert 100 % vind- og vanntett jakke med teipede sømmer. Jakken er i en rett modell og har en klassisk passform. Sebastian er laget av et mykt polyestermateriale med glatt og matt ytterside. Jakken har teipede svarte refleksdetaljer rundt den vatterte, justerbare og avtakbare hetten. Didriksons-logo i reflekstrykk på brystet og bak på den ene skulderen og refleks også i glidelåshempen. Foran er det fire lommer, hvorav to som kan åpnes fra to kanter. Den ene lommen lukkes med en vannavstøtende glidelås, og de øvrige lommene lukkes med knapp. Én innerlomme med glidelås og to innerlommer i mesh. Hel, smidig toveisglidelås med beskyttende stormklaff i front. Jakken justeres med snøring i falden. Håndleddene kan også justeres. Ermene har elastiske mansjetter med tommelhull. Fôret er farget med Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Vannavstøtningen er PFC-fri. Vannsøyle: 10 000 mm Pusteevne: 8000 g/m²/24 t Vattering: 120 g/m² Materiale: 100 % polyester
Før: 1 999 kr 1 000
- +
Herrejakke Ytterstoff 100 % Polyester Foring 100 % Polyester Fylling 70 % Dun 30 % Fjær
kr 1 999
- +
-50%
En superlett og myk dunjakke i matt stretchmateriale. Den har sidelommer med glidelås og justerbar hette. Nedre panel og deler av armer i polyester vattering. Med 90% dun og 10% fjær holden denne jakken deg god og varm gjennom hele vinteren. Her får du en jakke som passer til både tur og fritid.
Før: 1 999 kr 1 000
- +
kr 1 999
- +
kr 1 999
- +
Svært slitesterk turbukse beregnet på bruk hvor bevegelsesfrihet er minst like viktig som slitestyrke og beskyttelse mot elementene. G-1000 Eco på setet. forsiden av bena. og knærne og nedest på innsiden av bena. Setet og knærne er ytterligere forsterket med ekstra sterke sømmer. og innsiden av beina har dobbelt stofflag for å tåle slitasjen fra fjellstøvlene. En ventilasjonsåpning med glidelås fra kneet til hoften. samt en åpning nedover leggen slipper ut overflødig varme. Buksen har også forlenget gylf for ekstra ventilasjon. To benlommer med klaff. den ene med glidelås og den andre med nettinglomme for oppbevaring av småting. Høyt plasserte stikklommer slik at innholdet holder seg på plass også når du bøyer deg. Stroppejustering nederst på beina. samt kroker til å feste i fjellstøvler eller skisko.
kr 2 399
- +
Svært slitesterk turbukse beregnet på bruk hvor bevegelsesfrihet er minst like viktig som slitestyrke og beskyttelse mot elementene. G-1000 Eco på setet. forsiden av bena. og knærne og nedest på innsiden av bena. Setet og knærne er ytterligere forsterket med ekstra sterke sømmer. og innsiden av beina har dobbelt stofflag for å tåle slitasjen fra fjellstøvlene. En ventilasjonsåpning med glidelås fra kneet til hoften. samt en åpning nedover leggen slipper ut overflødig varme. Buksen har også forlenget gylf for ekstra ventilasjon. To benlommer med klaff. den ene med glidelås og den andre med nettinglomme for oppbevaring av småting. Høyt plasserte stikklommer slik at innholdet holder seg på plass også når du bøyer deg. Stroppejustering nederst på beina. samt kroker til å feste i fjellstøvler eller skisko.
kr 2 399
- +
Lett, allsidig syntetisk isolert hettejakke som fungerer både som mellomlag og på egen hånd. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon. | LT: Lav vekt. Denne allsidige hettejakken har høyfjellet i blodet, og har varmet både klatrere, turgåere, frikjørere og byfolk i mange år. Den kan brukes både som mellomlag og på egen hånd, og fungerer i mange forskjellige forhold og intensitetsnivåer. Coreloft™ Compact-isolasjonen hoder på varmen selv om den blir våt, og bevarer strukturen selv etter årevis med ned- og oppakking. Det vannavvisende ytterstoffet Tyono™ 20 er mykt, pustende og holdbart, stretchstykker i sidene gir bedre ventilasjon og økt frihet, mens hetten StormHood™ gir varme.
kr 2 499
- +
Usedvanlig allsidig isolert hettejakke som fungerer glimrende både som mellomlag og på egen hånd. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon | LT: Lav vekt.
kr 2 499
- +