Du er her: Forsiden > Sko
Fun er et par høye vintersko fra Treksta, som lukkes med en enkel strammemekanisme. Skoene har en GORE-TEX-membran som gjør dem helt vanntette, en støtdempende mellomsåle og regulerbar snøring. Mellomsålen er støtdempende, og hypergrip-yttersålen er utstyrt med soner av naturgummi, som gir godt bakkegrep
699 kr
- +
Cobra X er et par høye vintersko fra Treksta, som er spesialutviklet for det nordiske klimaet. Skoene har GORE-TEX-membran som gjør dem helt vanntette, en støtdempende mellomsåle og dobbel borrelås, så de sitter godt. Sålen har godt grep, og er utstyrt med soner i naturgummi og ICE-lock, som gir godt grep på både snø og is.
769 kr
- +
-50%
XLC MTB sykkelsko er en høykvalitets sko. Den har nylonsåle med anti-skli materiale slik at du står stødig på glatt underlag. 3 borrelås stropper sikrer en individuell passform, og to kan monteres på undersiden ekstra knopper slik at du kan stå stødig i skogens myke overflate
Før: 949 474 kr
- +
Med Veme Low R GTX har Vikings bestselger fått en lettere og mer bærekraftig oppgradering. Denne nyskapende tilpasningen av en av Vikings bestselgende modeller inngår nå i Vikings Sustainable Choice-kolleksjon. der det brukes resirkulerte materialer i sålen og overdelen på skoen. Den har fått smarte. godt synlige og lysreflekterende overdel. Samtidig gir en yttersåle med høye knaster og en dempet mellomsåle i EVA en ultralett sko som vil gi barnet følelsen av å gå på luft. En vanntett og pustende GORE-TEX-membran. forsterkninger på tå og hæl og en gummisåle med supergodt grep sørger for førsteklasses komfort og ytelse i tillegg til Veme Low R GTX føtte utseende.
999 kr
- +
-50%
Lekker sneaker fra Nike, perfekt til hverdagsantrekket! Slank passform og herlige designlinjer sammen med synlig Air-demping i sålen! Denne er både stilren, lett og komfortabel!
Før: 999 500 kr
- +
Et par varme og komfortable juniorskisko fra Fischer! Skiskoene er utstyrt med Fischer Triple-F-membran, som holder kulde og fukt ute. Et par prisgunstige og reale skisko. Turnamic®-system kompatibelt med Fischers nyeste bindinger. Materiale: Syntetisk tekstil.
1 350 kr
- +
Allsidig, lett og smidig løpesko med god passform Komfortabel og myk med responsiv mellomsåle Fin treningssko til både raske og rolige økter¨. Saucony Jazz 22 er en lett og smidig løpesko med 8 mm «drop» til den daglige treningen. Lav vekt med en responsiv såle, gjør Jazz til en allsidig treningssko som kan benyttes til både distanse og tempotrening. Skoen har god passform med sømløs mesh og vår nye FORMFI -konstruksjon kombinert med en 3D-printet struktur. Mellomsålen består av vårt nye støtdempingsmateriale PWRRUN. Kombinert med yttersåle med TRI-FLEX får du en god kombinasjon av demping og fleksibilitet.
1 499 kr
- +
New Balance FuelCell Rebel v2 gjør deg bedre enn ditt beste med sin responsive følelse. Denne raske FuelCell løpeskoen har en midtsåle som gir deg eksplosiv energi retur i hver eneste steg. For ekstra god støtte, har skoen en dekonstuert helkapp og en formet tunge som gir støtte og holder foten godt nede i skoen. Den pustende mesh overdelen er stylet med branding og assymetrisk fargekombinasjoner.
1 600 kr
- +
Merrell Rubato Capri for de som leter etter løypesko med null fall for løping i terreng. Lette sko med FloatPro-skum i sålen som varer mil etter mil og gir et behagelig og avslappende løp. Skoene er laget av pustende materiale og en stabil innebygd innside av skoene gjør at de føles faste på foten og hælkappen. Avtakbar innersåle laget av EVA-skum med topp laget av resirkulert materiale. Yttersåle med grep i forskjellige retninger, noe som betyr at du får en bedre kontakt med bakken selv i ulendt terreng.
1 600 kr
- +
Merrell Rubato Capri for de som leter etter løypesko med null fall for løping i terreng. Lette sko med FloatPro-skum i sålen som varer mil etter mil og gir et behagelig og avslappende løp. Skoene er laget av pustende materiale og en stabil innebygd innside av skoene gjør at de føles faste på foten og hælkappen. Avtakbar innersåle laget av EVA-skum med topp laget av resirkulert materiale. Skoene har Vibram Megagrip som gir den beste kombinasjonen av grep og holdbarhet på både våte og tørre overflater.
1 700 kr
- +
En komfortabel treningssko i damemodell med ny overrullende såle som passer like perfekt ute langs stiene som inne på treningssenteret!
1 700 kr
- +
En komfortabel treningssko i damemodell med ny overrullende såle som passer like perfekt ute langs stiene som inne på treningssenteret!
1 700 kr
- +
Hurricane 23 er en allsidig løpesko med meget bra komfort og maksimal demping. Den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. Overdel med sømløs mesh for optimal passform. Avrundet såle for dynamisk stegavvikling. Stabil løpesko for korte eller lange løpeturer på asfalt og hardt underlag.Hurricane 23 er vår premiumsko i det stabile segmentet. Maksimal komfort for korte og lange løpeturer. Skoen gir meget god demping, samtidig som den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. Takket være PWRRUN+ materiale i både toppsålen og mellomsålen får skoen maksimal demping og energigjenvinning under hele løpeturen. Sømløs mesh i overdelen for godt hold rundt foten og avrundet såle for dynamisk stegavvikling. TRI-FLEX yttersåle-design gir bedre kontakt og optimal fleksibilitet. FORMFIT-konstruksjonen skaper god passform og komfort rundt hele foten. For beste innstegskomfort og individuell trykkfordeling, er toppen av mellomsålen blitt formskjært i hæl og fremfot. Overdelen består av ventilerende og sømløs mesh, i kombinasjon med stabiliserende 3D-pritet struktur som holder rundt foten på en stabiliserende og bekvem måte. PWRRUN+ i hele mellomsålen og toppsålen. PWRRUN+ er en videreutvikling av EVERUN materialet og er 25% lettere og 5% mer støtabsorberende. Kombinasjonen av 8mm. dropp, den spenstige støtdempingen og den tydelige formskjærte hælen på mellomsålen gir en myk og avlastende følelse, med mindre rotasjonskraft fra landing til maksbelastning. Dette gir en bedre løpsfølelse i stegavviklingen. Pronasjonskile i TPU materiale. FORMFIT-konstruksjonen skaper god passform og komfort rundt hele foten. For beste innstegskomfort og individuell trykkfordeling, er toppen av mellomsålen blitt formskjært i hæl og fremfot. Overdelen består av ventilerende og sømløs mesh som holder rundt foten på en stabiliserende og bekvem måte. Hurricane 23 er for løperen som bare mener det beste er bra nok og ønsker en allsidig løpesko med maksimal støtdemping og komfort. Teknisk Tekst • FORMFIT konstruksjon med ventilerende og sømløs mesh • Pronasjonskile i TPU materiale. • PWRRUN+ Topsole, sålekonstruksjon for økt energiretur og trykkutjevning. • PWRRUN+ mellomsåle for maksimal og varig demping • TRI-FLEX yttersåle-design gir bedre kontakt og optimal fleksibilitet • Kategori Stabil/Mengdetrening • Dropp 8mm (Hæl: 33,5mm / Forfot: 25,5mm) • Vekt dame 278g us8 / herre 323g us9
1 999 kr
- +
Merrell Thermo Glacier Mid WaterProof er en vanntett vinterstøvel med slitesterk overdel i skinn, varmereflekterende teknologi som holder deg varm og en god Vibram Arctic Grip yttersåle som sørger for godt grep i vinter. Vanntett, varm og med et godt grep. M- Select Dry vanntett membran, Skinn overdel, 1,5mm Primaloft Aerogel over tå partiet på skoen, Conductor Fleece for, varmereflekterende innersåle, EVA mellomsåle, Vibram Arctic Grip yttersåle
2 000 kr
- +
Komfortabel vinterstøvel for hiking og raske gåturer. 100% vanntett og pustende GORE-TEX® membran. BUGrip-såle med dynamiske karbidpigger.
2 000 kr
- +
Pace3 BUGrip® GTX er en veldig populær og anvendelig vintersko for de som liker å bevege på seg året rundt. GORE-TEX®-membranen holder deg tørr, og de 16 BUGrip®-piggene i karbidstål gjør at du går trygt uten å skli på is og snø. Denne versjonen har blitt oppdatert for å være enda finere enn forgjengeren sin.
2 000 kr
- +